Enemmän tietoa päätöksenteon tueksi

Tuntuuko sinustakin, että tarvitsisit joskus enemmän tietoa päätöksentekosi tueksi? Nyt tähän on ratkaisu, sillä uusi Democrazy-sovellus tuo edustajien ja kansalaisten vuorovaikutusmahdollisuudet uudelle tasolle! Democrazy tarjoaa helpon ja selkeän yhteydenpitovälineen edustajien ja kansalaisten välille. Sovelluksessa voit helposti ja kätevästi selvittää kansalaisten mielipiteitä eri asioista. Voit luoda äänestyksiä ja mielipidemittauksia, vastaanottaa ja välittää aloitteita sekä keskustella ajankohtaisista asioista ja aloitteista kansalaisten kanssa.

Sovelluksen kautta kansalaiset voivat laittaa aloite-ehdotuksia suoraan edustajille. Ehdotetut aloitteet on helppo välittää eteenpäin niille kuuluville lautakunnille ja hallintoelimille, joko muokattuina tai sellaisenaan.

Tunnistautumisen ja rekisteröitymisen vaativa sovellus mahdollistaa asianmukaisen keskustelun. Democrazy-sovelluksessa voi keskittyä oleelliseen, eli vuoropuheluun ja tiedonvälitykseen edustajien ja kansalaisten välillä.

Democrazy-sovelluksen käyttö on helppoa ja kätevää ja se kulkee aina mukanasi, sillä Democrazya voi käyttää mobiilisovelluksena älypuhelimella!